Επίσκεψη στον «Καλό Σαμαρείτη» από τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Ν. Φιλαδέλφειας

Στο πλαίσιο της Πανελλαδικής Περιβαλλοντικής Δράσης «Let’s do it Greece», οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Ν. Φιλαδέλφειας πραγματοποίησαν επίσκεψη την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 στη Μονάδα Φροντίδα Ηλικιωμένων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας «ο Καλός Σαμαρείτης».

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής τους, οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας προσέφεραν χαμόγελα χαράς και αισιοδοξίας στους ηλικιωμένους αδελφούς μας, αφού προέβησαν σε διάφορες δημιουργικές δράσεις.

Φέροντας μαζί τους τα κατάλληλα εξαρτήματα και εργαλεία περιποιήθηκαν τον κήπο της Μονάδας και φύτεψαν διάφορα άνθη, έτσι ώστε να στολιστεί με χρώματα και αρώματα, ενώ στη συνέχεια παρουσίασαν ένα μουσικοχορευτικό πρόγραμμα προς ψυχαγωγία και διασκέδαση των ωφελουμένων μας.

Οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας, λαμβάνοντας αφορμή από τη θεματική της φετινής δράσης «Let’s do it Greece» που είναι αφιερωμένη στην «οικογένεια», αποφάσισαν να την αφιερώσουν στη Μονάδα μας, αφού όπως και οι ίδιοι δήλωσαν αισθάνονται τον «Καλό Σαμαρείτη» ως οικογένειά τους, αφού κάθε Τετάρτη μας τιμούν τόσο με την παρουσία τους, όσο και με την προσφορά τους.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Μονάδας, του προσωπικού και των ωφελουμένων εκφράζουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες μας στους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Ν. Φιλαδέλεφιας.

Εκ της Μονάδος