Η τοπική κοινωνία δίπλα στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας

Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 ο Σύνδεσμος Μικρασιατών Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας «ΟΙ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ» σε συνεργασία με την Σχολή Κομμωτικής & Αισθητικής NICOLAS BEAUTY επισκέφτηκαν την μονάδα μας « Ο Καλός Σαμαρείτης» στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου, οι σπουδαστές-κομμωτές της σχολής, οι ηλικιωμένοι που φιλοξενούνται στην μονάδα αλλά και το προσωπικό της μονάδας γίναμε μια όμορφη παρέα.

Όλοι μαζί, ήπιαμε τσάι, δοκιμάσαμε τα μικρασιατικά γλύκα που είχαν ετοιμάσει οι κυρίες του Συνδέσμου, συζητήσαμε, τραγουδήσαμε και στην συνέχεια, οι κομμωτές της σχολής προσφέρθηκαν εθελοντικά να περιποιηθούν τα μαλλιά των ηλικιωμένων της μονάδας.

Τελειώνοντας την επίσκεψη, όλοι μαζί δώσαμε ραντεβού να ξανασυναντηθούμε λίγο πριν τα Χριστούγεννα, όπου ο Σύνδεσμος Μικρασιατών Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας θα διοργανώσει εκδήλωση με μικρασιατικά τραγούδια και κάλαντα, προς τιμή των ηλικωμένων της.

Ευχαριστούμε τη Σχολή Κομμωτικής & Αισθητικής NICOLAS BEAUTY, την Καθηγήτρια της Σχολής Σοφία Μαρούλη και τους Σπουδαστές, Σπάστα Τζόκοβα, Άγγελο Τέλκα, Άλλα Ζέφη, Ίνκα Καρκασάτζε, Μαριάννα Σταμάτη-Τεριζόγλου, Μαριάμ Ταλασβίλι, Τορνικέ Κουρσικιζέ, Αρσάν Μοχάμαντ, Ίνκα Καρκασάτζε για την ανιδιοτελή προσφορά και φυσικά τον Σύνδεσμο Μικρασιατών Ν. Φιλαδέλφειας- Ν. Χαλκηδόνας.