Χριστουγεννιάτικες μέρες στις μονάδες μας

Είναι παράδοση τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ και το Δ.Σ. των μονάδων να γευματίζει μαζί με τους ηλικιωμένους και το προσωπικό των μονάδων.

Τα Χριστούγεννα γευματίσαμε όλοι μαζί στην ’’ Παναγία η Ελεούσα’’, παρουσία του Σεβ. Μητροπολίτη μας, του Σεβ. Μητροπολίτη Ανέων κ Μακάριο τη Δήμαρχό Ν. Ιωνίας κ Δέσποινα Θωμαΐδου και μέλη του Δ.Σ.,σε ένα πανηγυρικό κλίμα.

Την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ επισκέφθηκε τις δυο Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων της Ιεράς Μητροπόλεως «Παναγία Ελεούσα» στη Ν. Ιωνία και «Καλός Σαμαρείτης» στη Ν. Φιλαδέλφεια, όπου ευλόγησε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα.

Τον Σεβασμιώτατο συνόδευαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ανέων κ. Μακάριος και κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους ηλικιωμένους αδελφούς μας και τους συγγενείς τους και να ανταλλάξουν ευχές για το νέο έτους.

Ο κ. Γαβριήλ εξέφρασε επίσης τη χαρά και την ικανοποίηση του για το θαυμάσιο έργο που με αγάπη επιτελεί το προσωπικό των δυο Μονάδων, το οποίο συνεχάρη και ευχαρίστησε θερμά.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε γεύμα στη μονάδα μας ‘’Ο Καλός Σαμαρείτης’’, παρουσία του Σεβ. Μητροπολίτη μας κ Γαβριήλ , του Σεβ. Μητροπολίτη Ανέων κ Μακάριο, μέλη του Δ.Σ. και φίλων εθελοντών από την πολιτική προστασία Ν. Φιλαδέλφειας.

Ακολούθησε γλέντι με τραγούδια και χορό για μια καλή και ευλογημένη χρονιά!