Απόβαση προσφοράς

Το κλιμάκιο του Κέντρου Στήριξης Οικογένειας (ΚΕΣΟ), πραγματοποίησε μια εξαιρετικά σημαντική «απόβαση προσφοράς και αγάπης στις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων της Ι. Μητροπόλεως Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας, «Καλό Σαμαρείτη» και «Παναγία η Ελεούσα».

Η ενέργεια αυτή αφορά ένα συλλογικό εγχείρημα και αποτελεί καρπό μιας σημαντικής συνεργασίας της Ι. Μητροπόλεως Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας και του ΚΕΣΟ. Επρόκειτο για ένα συλλογικό εγχείρημα, που ξεκίνησε από την συνεργασία του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας κ. Γαβριήλ και της Διευθύντριας του ΚΕΣΟ κ. Μαίρη Πίνη.

Την ομάδα του ΚΕΣΟ αποτελούσαν, οι κομμώτριες Αγγελική Κανακάρη και Λεόνα Πουρσουνίδου, οι καθηγήτριες στα Εργαστήρια Κοσμετολογίας του ΚΕΣΟ, Μάγδα Σωτηριάδου, Κατερίνα Αράπογλου και η εθελόντρια ποδολόγος Όλγα Κωνσταντινίδη.

Όλοι εργαστήκαν σε πολύ εντατικούς ρυθμούς, αποφέροντας τα καλυτέρα αποτελέσματα για τα άτομα της τρίτης ηλικίας, αλλά και τους εργαζόμενους των συγκεκριμένων μονάδων.
Συνολικά και στις δυο μονάδες, ωφελήθηκαν 80 ηλικιωμένοι συνάνθρωποί μας.

Η Διευθύντρια του ΚΕΣΟ κα Πίνη, ευχαρίστησε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ, την κα Φωτεινή Καρύδα, υπεύθυνη των μονάδων και το προσωπικό των μονάδων , για τον τιτάνιο αγώνα τον οποίο καταβάλουν προκειμένου να φέρουν σε πέρας το έργο τους και να έχουν τους ηλικιωμένους αδελφούς μας σε συνθήκες Ανθρωπιάς και Πολιτισμού.

Η Ι. Μητρόπολη Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας ευχαριστεί το ΚΕΣΟ για την γενναιόδωρη προσφορά αγάπης και την έμπρακτη βοήθειά τους, στα άτομα της τρίτης ηλικίας.